Honorarni posao sa fotografiranjem i snimanjem - pomoću mobitela


Želite li zaraditi prosječnu mjesečnu plaću slikavajući s vlastitim mobilnim uređajem?

Omogućit ćemo vam da svoje slike prodajete velikim korporacijama. Ne samo da možete prodati svaku sliku jednokratno, nego se otkupljuju autorska prava zavaše slike. To znači da za jednute istu sliku dobivate novac kontinuirano iz mjeseca u mjesec.


Novac možete dobiti za fotografije:
 pejzaža
 starih građevina
 noćnih izlazaka
 fotografije vaše djece
 vas samih
 fotografije hrane
 odjeće
 sportskih aktivnosti
 mora
 snijega
 zalaska sunca
 svitanja
 itd...

Volite li snimati video?

Za video zapise također možete dobivati novac, a od opreme vam je potreban mobitel ili jeftiniji foto aparat. Ne treba vam profesionalna kamera. Kod video zapisa je zarada još veća, osobito ukoliko imate talenta ili dobre ideje. Za neke filmove ćete dobiti iznose od 500-2000 kn, a za neke iznimno kvalitetno napravljene možete dobiti i par desetaka tisuća kuna po filmu. Dobit ćete upute koje vrste kratkih filmova se plaćaju najviše i kako ih pravilno napraviti.

Trebam li biti profesionalni fotograf?


Ne, prijaviti se može svatko. Nije bitno predzanje u produkciji fotografija i video zapisa. Bitna je da imate volju, kreativnost i da uložite nešto svog vremena.

Koliko se može zaraditi?

Visina zarade ovisi o tome koju podvrstu posla odaberete i koliko vremena uložite. Neki ljudi s ovim poslom zarade prosječnu plaću, a neki ostvare enormne zarade ukoliko pravilno poslože stvari. Naučit ćemo vas kako stvar funkcionira i kako maksimizirati zaradu od ovog posla.

Kako se vrši isplata?

Isplata idena vaš tekući račun u banci. Novac se ne dobiva po principu da jednokratko prodate svoje slike ili filmove, nego dobivate novac kontinuirano na osnovu autorskih prava za vaše uratke.

Ime i prezime:

e-mail adresa:
Hoću još informacija prije nego što se prijavim

Vaše podatke ne dijelimo nikome. Poštujemo vašu privatnost sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka.

Na vašu adresu neće dolaziti dosadne reklamne poruke niti će vaša adresa biti proslijeđena bilo kojoj trećoj strani. Odjavu možete napraviti u svakom trenutku preko linka za odjavu unutar email poruke. Za dodatna pitanja, posjetite našu kontakt stranicu.