Home  | Posao ponuda  | Honorarni posao  | About/Contact

About...


Brzi-Posao.com je portal koji govori o poslu sa raznih aspekata. Cilj ovog postala je informiranje ljudi i razmjena iskustava po pitanju zapošljavanja, pokretanja posla, razumijevanja i rješavanja poslovnih problema i situacija. Ovo nije novinarski web site. Članci koji se objavljuju nisu vijesti, nego mišljenja, recenzije, prijedlozi i pozivi na diskusiju. Ako imate bilo koje pitanje, prijedlog ili sugestiju možete kontaktirati na email: infoneovisnost.net.

eBay Sistem je paket za edukaciju o poslovanju putem eBay firme. eBay je najveća internet trgovina. Mogučnost zarade je neupitna, ali je jako bitno da imate pravovaljane informacije koje će vam omogućiti da započnete posao. U protivnom postoji mogućnost da se spetljate, da radite kardinalne pogreške koje će vas demotivirati, a samim tim i zaustaviti vaš poslovni poduhvat.

Knjige se prodaju kao CD/DVD mediji radi lakšeg korištenja informacija. eBay Sistem među svojim informacijama ima dosta internetskih adresa (hiperveza) zbog čega bi bilo nezgodno korištenje klasične knjige. Tada bi morali pretipkavati adrese u svoj web preglednik, a neke od adresa imaju i preko 100 znakova. Kod e-Knjige je stvar puno jednostavnija. Dovoljno je da kliknete na hipervezu i odmah se učita pripadajuća stranica. Te adrese sadržavaju prijavu na eBay, prijavu na PayPal, zatim razne web alate i sl.

Za sva pitanja, prijedloge i nejasnoće, možete nam se obratiti na slijedeći kontakt:


+38521274153
Ante Marković, prof.

<<Povratak
Uvjeti / Pravila o privatnosti (Terms and Conditions / Privacy Policy)